Resor till världens alla hörn!

Spännande, säkert och genuint

Vi, Lennart Bergström och Björnåke Hulth, startade Focus Travel 1992 och är ägare till resebyrån. Att vi startade resebyrån berodde på att vi ville göra spännande och säkra resor för den vane resenären såväl som förstagångsresenären. Vi vill göra resan så genuin att den speglar det land och den stad du reser till och försöka skapa tillfälle till reflektion och positiva minnen.

Nya miljöer, människor och livsvillkor

Det är spännande att möta nya miljöer, nya människor och nya livsvillkor. Vi arbetar målmedvetet med att hitta en blanding av aktiviteter på våra gruppresor som erbjuder ett värdefullt innehåll med dagar som laddar batterierna för livet därhemma men samtidigt utmanar oss och lär oss något om livet därborta. Det är också värdefullt och viktigt för oss att människor trivs och känner sig trygga under våra resor.

Vi skräddarsyr resor

Vi har resor för enskilda resenärer, för grupper och kan dessutom skräddarsy gruppresor efter önskemål. För familjen som vill fira något särskilt kan vi sätta ihop färdiga paket med resa boende och måltider. Allt efter önskemål. Vill du bara boka flygbiljett och sköta resten själv går det också bra att kontakta oss.

  • paketresor
  • gruppresor
  • resor för hela familjen
  • boka flygbiljetter

    Focus Travel
© KEYnet Sweden AB